La desgràcia mundial que ha significat el coronavirus també té, paradoxalment, coses bones per a determinats esportistes com Ferrao i Esquerdinha.

L’esperança de tornar a jugar

Tots dos han tingut lesions gravíssimes aquesta temporada que feien preveure que no podrien tornar a jugar cap partit durant la campanya 2019-2020. Però l’aturada dels campionats han permés als dos jugadors del Barça de futbol sala veure la llum al final del túnel

 

Ferrao està perdent la por

Ferrao, el millor jugador del món de l’actualitat va fer-se un trencament parcial del tendó d’Aquil·les de la cama esquerra, va ser el dia 27 de novembre contra l’Osasuna Magna al Palau Blaugrana. Ara, al cap de gairebé sis mesos “estic perdent la por a tornar a fer-me mal en la zona lesionada”, diu. Quan a la possibilitat de jugar el play-off que determinarà el campió de Lliga, el brasiler és molt optimista: “Em veig jugant aviat i ajudant els companys en el play-off”.

Esquerdinha té una bona evolució

Esquerdinha no ha jugat pràcticament gens enguany, el dia 19 de setembre del 2019 van operar-lo del trencament dels lligaments encreuats del genoll dret que va fer-se a la Supercopa d’Espanya contra ElPozo, i està a la fase final de la recuperació. “L’aturada m’ha vingut bé, ara entreno fent moviments reals de joc i la setmana que ve espero poder passar a fer els entrenaments amb el grup”. Fa més de vuit mesos que no juga, per això diu que “ara que puc, tocar pilota em dona vida”.