Ferran López

El número dos dels Mossos d’Esquadra, Ferran López, que fins ara exercia de mà dreta de Josep Lluís Trapero al capdavant de la policia catalana, serà el nou responsable de seguretat del club blaugrana, així ho han confirmat els Mossos d’Esquadra en un comunicat emès per la polícia catalana.

Experiència contrastada

En la nota de premsa feta pels Mossos es confirma que “el comissari Ferran López s’incorporarà els propers dies com a nou responsable de seguretat del FC Barcelona, després de 31 anys al Cos dels Mossos d’Esquadra.” Aquest a marxa suposarà diversos canvis en la organització de la policia catalaa ja que David Boneta passa a formar part de la direcció operativa dels Mossos, juntament amb els comissaris Miquel Esquius i Joan Carles Molinero.

Amb l’arribada de Ferran López al Barça, el president, Joan Laporta, busca donar un impuls de prestigi en aquesta àrea del club blaugrana.

Ferran López té una àmplia experiència de gairebé 30 anys en el cos policial i va ser el màxim responsable dels Mossos d’Esquadra quan va substituir Josep Lluís Trapero després de l’1-O i l’aplicació de l’article 155 per l’Estat espanyol. López va tornar a cedir-li el lloc el passat 12 de novembre per tornar a ser el número 2 un cop el major Trapero va recuperar el comandament.