Ferran Jutglà va ser la gran estrella del partit que el Barça B tenia ajornat contra el la UE Costa Brava. Va aparèixer quan l’equip més el necessitava i va marcar dos gols. El Costa Brava (abans Llagostera), va avançar-se dues vegades en el marcador amb gols de Cala a la mitja hora de partit i de Galindo al minut 65.

Dos gols vitals en l’últim quart d’hora

El filial del Barça, que només ha guanyat un partit dels vuit darrers disputats, havia de prémer l’accelerador i Ferran Jutglà va prendre les regnes de l’equip. El domini del joc barcelonista va tenir recompensa a un quart d’hora del final quan el dorsal número 23 va aprofitar una pilota a l’àrea per retallar la distància al marcador. El 2 a 2 definitiu va ser un gran gol. Jutglà enganxa una pilota bombada a l’àrea i marca de voleia. Era el minut 90 quan Ferran va rescatar un punt per als blaugrana. Amb aquest resultat el filial continua a la novena posició del grup 2 de la Primera Federació.

Demostra per què juga al primer equip del Barça

Ferran Jutglà va fer al camp municipal de Palamós el que es demana a un jugador estrella d’un equip. Està jugant amb el primer equip des del dia 12 de desembre, quan va debutar al camp de l’Osasuna, i quan se li ha demanat baixar a fer un cop de mà al filial ha estat determinant i on ja ha marcat sis gols aquesta temporada.

I, ara, el R. Madrid Castella

Dissabte, dia 29 de gener, el Barça B rebrà el Reial Madrid Castella al Johan Cruyff i Ferran Jutglà té tots els números per tornar a ser titular amb el filial. La Lliga de Primera Divisió està aturada pels compromisos de les seleccions sud-americanes per al premundial i el Barça no té partit, de manera que Sergi Barjuan podrà tornar a comptar amb el seu capità.