Derrota per la mínima de l’Atlètic-Barceloneta contra el Ferencváros per 11 a 10 en el debut dels mariners a a la segona fase de grups de la Champions League. L’equip de Chus Martín ha vist com els hongaresos s’han imposat a l’últim quart del partit.

Distància amb el Ferencváros

L’Atlètic-Barceloneta era molt conscient de la importància dels tres punts davant el Ferencváros, campió actual d’Europa. I l’equip de Chus Martín ha sortit amb ganes de decidir des d’un inici.

Els mariners han estat els primers en marcar gràcies a Felipe Perrone. Un gol, però que el Ferencváros ha aconseguit igualar. Ha estat aquesta vegada i a l’inici de partit, l’únic moment en què els hongaresos han estat empatats a la primera part. El primer quart ha acabat amb avantatge dels mariners per 2 a 3, mentre que en el segon període el parcial ha estat d’empat a 3. Un parcial que ha deixat el marcador en 5 a 6 abans del descans i amb Àlvaro Granados com a màxim anotador dels de Chus Martín, amb tres gols en aquests primers 16 minuts.

La remuntada hongaresa

En el tercer període, els campions d’Europa actuals, han tornat a igualar el partit. Ha estat als tres minuts de la represa i gràcies a un gol de Nicola Jaksic. Una igualtat que s’ha mantingut fins a l’últim període. Amb empat a 9 s’ha arribat a l’ultim i definitiu quart.

I en aquest últim període ha estat quan el Ferencváros ha demostrat el seu potencial. El conjunt de Zsolt Varga ha aconseguit un parcial de 2 a 1 que finalment els ha donat el triomf per 11 a 10.

Amb aquesta derrota, l’Atlètic-Barceloneta perd la primera posició del grup. El pròxim rival dels barcelonins serà el Jadran Herceg Novi, equip al qual encara no s’han enfrontat en aquesta Champions League.