Derrota de l’Atlètic-Barceloneta davant el Ferencváros per 7 a 8, un resultat que deixa els de Chus Martín en la segona posició. Els hongaresos han estat l’únic equip que ha guanyat els dos partits que ha disputat amb els mariners en aquesta fase de grups.

El Ferencváros domina la primera part

El Ferencváros ha estat el primer a marcar i ho ha fet gràcies a un dels seus millors homes, Denes Varga. L’internacional ha fet els dos primers gols dels hongaresos, mentre que Mike Bodegas ha estat el golejador dels mariners d’un primer quart que ha acabat amb el resultat d’1 a 2 favorable a l’equip de Budapest.

El segon període s’ha iniciat amb el gol del Ferencváros i la resposta de Mike Bodegas. Ha estat un quart amb un gran protagonista, Dani López Pinedo. Les seves aturades han matingut viu l’equip fins al descans (2-4).

Reacció insuficient de l’Atlètic-Barceloneta

Després del descans, l’equip de Chus Martín ha continuat veient com un home, Denes Varga, no fallava gairebé cap dels llançaments ni assistències, la qual cosa ha permès al seu equip ampliar les distàncies fins al 4 a 7 en acabar el tercer període.

L’últim període s’ha iniciat amb la reacció del conjunt mariner. Els gols d’Alberto Munarriz, Mike Bodegas i Álvaro Granados han permès retallar distàncies fins a posar el 7 a 8 a manca de poc menys de dos minuts per acabar. L’Atlètic-Barceloneta necessitava un gol més per empatar i assegurar-se la primera plaça, però no ha pogut ser i ha acabat perdent per 7 a 8.

A manca d’un partit per acabar la tercera bombolla, l’equip de Chus Martín ja sap que acabarà segon de grup si el Ferencváros guanya previsiblement el Dinamo de Tblisi, i s’enfrontarà a l’Olympiacos en els quarts de la final a vuit que es disputarà a primers de juny, a Belgrad.