La selecció catalana de dards vol fer història i guanyar la MedCup. Aquest any 2019 la Federació Catalana de Dards és l’encarregada d’organitzar la XVIII MedCup, que es farà a Salou. La competició se celebrarà entre el 8 l’11 de maig.

A la MedCup participen les principals seleccions de dards dels països mediterranis. Catalunya hi participarà per segon cop. La Copa de la Mediterrània (MedCup) és un torneig de dards que se celebra des de l’any 2000 amb la participació de les seleccions membres de la World Darts Federation (WDF). Aquest any hi participa França, Xipre, Malta, Turquia, Gibraltar, Romania i Espanya. 

Des del 2011, quan es va incorporar a la Federació Mundial de Dards, Catalunya ha participat en quatre Copes d’Europa, en dos Copes del Món i en una MedCup.

Les seleccions per aquesta competició estan formades per quatre homes i dos dones. Els partits es juguen en gènere femení i masculí, per separat, i es proclamen dos campions absoluts. La modalitat de joc per als homes és per equips, individuals i parelles, i per a les dones parelles i individuals.

El seleccionador nacional, Toni Gragera, ha anunciat la llista d’esportistes convocats per representar Catalunya en aquesta competició. Hi haurà un equip masculí i, de forma extraordinària, dos equips femenins.

En categoria masculina els escollits són: Carles Arola, Josep Arimany, Sergio Garrido i Enric Cid. Pel que fa a la categoria femenina hi participaran: Núria Plaza, María José Gómez, Loli Cascales i Iolanda Riba.