Els blaugrana van rebre el trofeu de l’OK Lliga i ho van celebrar amb golejada. Pablo Álvarez va obrir la llauna al minut 8 i, abans del descans, el marcador ja reflectia un 3 a 0 amb gols de Torra i Marín. A la segona meitat Gual va fer el quart i Creus va aconseguir el gol de l’honor del Vendrell. Ja a les acaballes, Pablo Álvarez va arrodonir el resultat amb el seu gol número 51 en Lliga, el 199 de l’equip. El tècnic Ricard Muñoz ha renovat per a tres temporades més i ja planifica el futur de la secció.

FC Barcelona: Egurrola, Matías Pascual, Gual, Panadero i Álvarez –cinc inicial-; Marín, Torra, Barroso i Reinaldo.

Moritz Vendrell: Puigbí, Creus, Lluís Ferrer, Jordi Ferrer i Miras –cinc inicial-; Gual, Cid, Cortijo i Rodríguez.

Gols: 1-0, Pablo Álvarez (min 8); 2-0, Torra (min 14); 3-0, Marín (min 23); 4-0, Gual (min 30); 4-1, Creus (min 36), i 5-1, Pablo Álvarez (min 43).