Els murcians s’han avançat al minut 9 amb un gol d’Àlex, i al minut 18 han fet el 0 a 2 gràcies a Saúl. Els blaugrana no s’han rendit i abans del descans han fet l’1 a 2, obra de Sergio Lozano.

La segona part encara ha estat millor. Esquerdinha ha fet l’1 a 3 i la resposta del Barça ha arribat amb un gol de Javi Rodríguez de penal. Seguia la tònica i els visitants han tornat a posar-se dos gols amunt amb el gol de Bail. I novament ha aparegut Sergio Lozano que n’ha fet dos més i ha situat l’empat a quatre al marcador.

Quan faltava un minut per al final Saul ha fet el 4 a 5, però en aquest esport pot passar qualsevol cosa i Fernandao ha fet el 5 a 5 definitiu. I encara podria haver fet el 6 a 5 en una rematada acrobàtica que no ha entrat.