El Junta Electoral del Futbol Club Barcelona ha decidit no modificar el calendari de les eleccions a la presidència. El club ha rebut diverses peticions dels precandidats per ampliar el període de recollida de signatures d’acord amb les restriccions de mobilitat decretades per la Generalitat. Tot i això, el Barça ha emès un comunicat en què reafirma que el termini per entregar les butlletes s’acaba l’11 de gener.

El club no veu necessari ajornar la data límit

El Barça explica en el comunicat que aquesta decisió ha estat consensuada amb la Secretaria General de l’Esport i el Procicat. Les dues entitats han confirmat al Barça que les seus electorals dels precandidats es poden mantenir obertes des d’avui i fins a l’11 de gener. A més, el personal adscrit a les candidatures podran desplaçar-se per recollir butlletes de suport.

No s’admetran butlletes telemàtiques

La Junta Electoral ha explicat al club que la possibilitat de signar de manera telemàtica s’hauria d’haver anunciat conjuntament amb la convocatòria d’eleccions. Com això no va succeir, el Barça assegura que no és possible substituir les butlletes físiques per les telemàtiques.