El Barça Lassa ha apallissat el Naturpellet Segovia per 7 gols a 1 gràcies a una primera part espectacular que ha estat un monòleg dels blaugrana. Els d’Andreu Plaza han sortit molt endollats i Adri Ortego ha fet el primer quan només s’havien disputat dos minuts. La pissarra ha funcionat en el segon i Lozano, a la sortida d’un córner ha fet el segon. El partit només tenia color blaugrana, però el Barça s’ha encarregat de sentenciar-ho amb dos gols abans del descans. Ferrao, amb una gardela imparable ha fet el tercer, i Adolfo, amb un xut pràcticament des de la mateixa posició, ha fet el quart, quan faltaven 39 segons perquè acabés la primera meitat.

Amb tot pràcticament decidit, Segovia s’ha animat a l’inici de la segona, però Dídac ha impedit que entressin en el partit. Aleshores ha tornat a aparèixer la qualitat individual i Dyego, ha engaltat una volea inversemblant per fer la maneta. El mateix Dyego s’ha topat tot seguit amb la fusta abans que el Segovia aprofités un contraatac per fer el seu golet. Pedro ha estat l’encarregat de sucar al Palau. El 5 a 1 ha estat només una anècdota i el Barça ha seguit fent la seva. Ocasió rere ocasió fins que Ferrao ha fet el sisè. Encara ha quedat temps perquè Adri Ortego, que havia encetat el marcador, tanqués el cercle amb l’última diana de la golejada.

Amb aquest resultat, els blaugrana s’asseguren continuan liderant la Lliga amb tres victòries amb tres partits. Els mateixos números que el Palma Futsal, que té pitjor diferència de gols que el Barça.