Xavi Hernández ha pogut gaudir del juvenil del Barça, que avui s’ha col·locat entre els quatre millors d’Europa guiats per un jugador que ja ha debutat amb el primer equip: Adama Traoré. L’Arsenal no ho ha posat fàcil i ha ofegat la sortida de pilota blaugrana des de bon inici. Els londinencs han gaudit d’ocasions per marcar i fins i tot han fallat un penal. Olsson ha enviat la pilota al pal. La fe dels de Jordi Vinyals els ha conduït a l’1 a 0, obra de Munir després d’un mal refús d’un defensa rival. Això ha fet despertar Adama, que ha estat un corcó per als anglesos. L’extrem de l’Hospitalet ha fet el que ha volgut per la banda. Abans del descans, Gnabry ha aprofitat una escletxa en la defensa del Barça i ha fet l’empat. Ho ha celebrat amb un gest cap als 2.000 aficionats del Mini.
La segona part ha canviat de decorat. El Barça ha dominat més i Adama ha fet el 2 a 1. La sentència podria haver arribat des del punt de penal. L’Arsenal s’ha quedat amb 10 per l’expulsió d’Iliev però Godswil ha enviat la pilota fora.  En els últims minuts Akpom, el millor jugador de l’Arsenal, ha fet l’empat. Quan tot apuntava als penals, ha arribat el gol de Kaptoum després de l’enèsima jugada d’Adama per la banda. Amb els anglesos buscant l’empat a la desesperada, Adama ha arrodonit el vespre amb el 4 a 2. El 23 blaugrana té ganes de fer competència a Pedro, Neymar, Alexis i companyia.

FC Barcelona (1+3): Ondoa, Godswill, Tarín,Juanma, X. Quintillà, Ortega, Huertas (Kaptoum, min 46), Enguene, Adama (Ebwelle, min 90), Rolón (Moha, min 78) i Munir.

Arsenal FC (1+1): Iliev, Bellerin, O’Connor, Pleguezuelo, Ormonde-Ottewill, Olsson, Zelalem (Vickers, min 60), Gnabry (Jebb, min 75), Toral (Iwobi, min 83), Maitland-Niles i Akpom.

Gols: 1-0, min 30, Munir; 1-1, min 41, Gnabry; 2-1, min 49, Enguene; 2-2, min 81, Akpom; 3-2, min 88, Kaptoum; 4-2, min 89, Adama.