El Barça goleja el Valladolid
@FCBarcelona

El Barça d’handbol continua imparable a la Lliga Asobal. En cada una de les tres jornades que ha jugat ha superat els 40 gols. L’última lliçó, a la pista de l’Atlètic Valladolid. Els blaugrana es van imposar per 24 a 41. Els blaugrana van jugar gran part del partit amb un atac de set jugadors, això vol dir que en les jugades ofensives se substitueix el porter per un jugador de camp i així es crea superioritat numèrica. Al descans els de Xavi Pascual dominaven de sis gols, 13 a 19.

A la represa va continuar la tònica. Efectivitat ofensiva i solidesa defensiva. De fet, en aquesta segon mitja hora el Barça va millorar els números de la primera. Per tant, bones sensacions de cara al partit d’aquest dissabte al Palau davant el Veszprem hongarès.

Els blaugrana va ser efectius en atac i sòlids en defensa

Els blaugrana volen sumar la primera victòria a la Lliga de Campions, després de perdre a la primera jornada a la pista del Rhein-Neckar Lowen alemany.