El FC Barcelona Rugby ha perdut contra el Club Rugby La Vila per 11 a 17 en l’últim partit de jornada de la Lliga Heineken. Els alacantins es jugaven la permanència i han anat a totes des de l’inici, però els blaugrana també es jugaven l’accés al play-off i han pogut escurçar diferències abans de la mitja part.

El Barça no llença la tovallola

Al primer minut, els blaugrana han sumat tres punts per un cop de càstig al seu favor. Els de la Vila Joiosa han remuntat i, al minut 10, anaven per davant amb deu punts. Tot i així, els de Sergi Guerrero no han deixat de lluitar i han aconseguit acabar la primera meitat amb un resultat de 8 a 10.

Els visitants molt superiors

Els valencians han dominat gairebé durant tot el partit i és que, a la segona part, han sumat set punts més gràcies a un assaig transformat. Vuit minuts després del començament d’aquesta meitat, els barcelonins han aconseguit tres punts més. Al minut 75, hi ha hagut molta tensió i un expulsat per cada equip, degut a que els dos conjunts es jugaven molt en aquesta última jornada. Així doncs, els visitants no han deixat que els blaugrana capgiressin el marcador i s’han endut el partit per un resultat final d’11 a 17.

Amb aquesta derrota, els barcelonins s’han col·locat a la sisena posició per jugar el play-off de la Divisió d’Honor i els de Rugby La Vila eviten el descens directe. Abans d’això, el Barça s’enfrontarà al Club Alcobendas a la final de la Copa del Rei, el 27 d’abril a Madrid.