Barça - Betis

El Futbol Club Barcelona ha trencat la ratxa de quatre partits sense guanyar a la Lliga. Els blaugrana s’han imposat al Betis per 5 a 2. Messi, que ha sortit de suplent i ha fet dues dianes, Dembélé, Griezmann i Pedri han estat els golejadors de l’equip de Ronald Koeman.

Ritme frenètic per començar

Els locals han tingut la primera ocasió del partit als quatre minuts. Griezmann ha rebut una passada dins l’àrea d’Ansu Fati i el xut del francès ha marxat un pèl desviat. Tot seguit, qui ho ha provat ha estat Ansu Fati, que ha intentat un tir des de fora l’àrea que ha fregat el pal dret de la porteria. La resposta del Betis ha estat imminent. William Carvalho ha rematat amb el cap a la sortida d’un córner i ha obligat Ter Stegen a lluir-se. El ritme dels primers minuts ha estat frenètic. Griezmann ha disposat d’una nova ocasió al minut 10 després d’una bona jugada individual, però el seu xut no ha vist porteria.

Un gol per cadascú al primer temps

El conjunt blaugrana s’ha avançat al minut 22 per mitjà d’un gran gol de Dembélé. El francès ha retallat dins l’àrea i ha fet una fuetada amb la cama esquerra per enviar la pilota al fons de la xarxa. Pocs minuts després, Pedri amb un toc d’esperó ha servit la pilota a Griezmann, que ha encarat Bravo tot sol, però ha enviat la pilota al pal. Quan es complia la mitja hora de partit, Mandi ha comès un penal sobre Ansu Fati. Griezmann ha estat l’encarregat de xutar-lo, però Bravo ha aturat el xut del francès. Tello ha estat a punt d’igualar el marcador. Álex Moreno ha fet una gran passada a l’ex blaugrana, que ha rematat un pèl alt dins l’àrea. El gol de l’empat ha arribat just abans del descans. Álex Moreno ha centrat una pilota des de l’esquerra que Sanabria ha enviat al fons de la xarxa.

El Barça resol a la segona meitat

El segon temps ha començat de la millor manera pel Barça. Jordi Alba ha fet una centrada des de l’esquerra i quan tothom pensava que remataria Messi, l’argentí ha deixat passar la pilota, permetent que la rebés Griezmann tot sol per fer el segon gol. Al minut 59, Mandi ha desviat amb la mà una pilota que estava a punt de travessar la línia de gol. L’àrbitre ha assenyalat penal i ha expulsat el central del Betis després de revisar-ho al VAR. Messi ha estat l’encarregat de transformar-lo. El Betis ha retallat distàncies quan faltaven 17 minuts pel final. Sanabria s’ha internat dins l’àrea i ha assistit Loren Morón, que ha fet el segon del Betis.  No obstant això, Messi ha sentenciat el partit al minut 82. L’argentí ha rebut una passada d’esperó de Sergi Roberto i ha batut Bravo amb una fuetada. Gairebé al final i amb el Barça en plena forma, Sergi Roberto ha assistit des de la dreta Pedri i el canari ha fet el 5 a 2 definitiu.