El Barça ha debutat a la Lliga ACB amb una victòria davant el Gran Canària per  98 a 78. Els blaugrana han fet un bon partit i només en el tercer quart han vist perillar el triomf.

El Barça domina la primera part

El Gran Canària s’ha avançat en el marcador, però l’alegria dels canaris ha durat ben poc, ja que un parcial de 9 a 0 ha capgirat el resultat i ha donat avantatge al Barça en el minut 6. La defensa blaugrana i l’encert ofensiu de Kyle Kuric han estat els grans protagonistes en aquesta reacció dels de Pesic. El Barça ha mantingut la intensitat i ha obert escletxa. Ante Tomic ha dominat sota els taulers i ha col·laborat de manera decisiva ofensivament. El pivot croat ha acabat la primera part com el jugador més ben valorat. Al descans l’avantatge del Barça era de 17 punts, 49 a 32.

Els canaris intenten reaccionar, però el Barça els ho impedeix

Tornant dels vestidors els canaris han reaccionat. Allau ofensiva del Gran Canària que el Barça ha estat incapaç d’aturar. Els jugadors de Salva Maldonado han anotat 31 punts i han arribat a reduir l’avantatge blaugrana a només quatre, per tant, tot quedava obert per a l’últim i definitiu quart. En aquests darrers 10 minuts el Barça ha tornat a treballar bé defensivament i ha aturat l’atac canari. Tomic ha seguit fent de les seves a prop de l’anella i ha acabat el partit com el màxim anotador amb 21 punts i com el jugador més ben valorat amb 29 de valoració.