MARC CARMONA, entrenador del FC Barcelona Alusport "Quasi perfecte. Si poguéssim emportar-nos la final, seria impressionant, seria un somni. Estem a punt, estem allà." JORDI TORRAS, jugador del FC Barcelona Alusport "Hem de disfrutar. Hem fet història. La primera final i queda això. Ara queda un passet i, si acabem aquest any guanyant la lliga, és extraordinari."

Després d’una primera part amb empat a zero, a la segona, els jugadors blaugrana van anar a totes i en els primers dos minuts van aconseguir avançar-se per partida doble gràcies als gols de Torras i Igor. Amb aquest avantatge, el Barça Alusport va dominar i va acabar golejant amb els gols de Javi Rodríguez, Saad i, fins i tot, el del porter Paco Sedano que va segellar la classificació per a la final.

Ara toca vèncer el Segovia

El rival dels blaugrana pel títol de Lliga serà el Caja Segovia. Els castellans han aconseguit passar a la que serà la seva segona final després d’imposar-se al Benicarló durant la pròrroga (4-3) i precisament ha estat el blaugrana cedit al Segovia, Sergio Lozano, l’autor de dos dels quatre gols.

Aquesta temporada, els castellans i els de Carmona s’han enfrontat tres vegades. El Barça s’ha imposat en dues ocasions i va empatar a la tercera. En aquest nou enfrontament, el Barça no comptarà amb els lesionats Chico, Cristian i Wilde però faran mans i mànigues per completar un triplet històric amb la Copa del Rei i la Copa d’Espanya.