El Barça d’hoquei patins ha superat el Sant Cugat per 9 a 3 en el partit corresponent a la cinquena jornada de l’OK Lliga. Aquest ha estat el primer enfrontament entre els blaugrana i els santcugatencs. Amb aquesta victòria els d’Edu Castro segueixen liderant en solitari la competició, ja que han guanyat els cinc partits que han disputat.

Pablo Álvarez, protagonista a la primera part

El partit ha començat amb una igualtat i una intensitat espectaculars i els dos conjunts han tingut ocasions per fer la primera diana de la nit. Ara bé, el Sant Cugat ha estat l’equip que ha estrenat l’electrònic del Palau, gràcies a un gol de l’exblaugrana Pau Gilabert al minut 5. Malgrat aquest fet, els homes d’Edu Castro no s’han desfet moralment i han capgirat el marcador en tan sols tres minuts amb un doblet de Pablo Álvarez. El Barça Lassa ha anat aconseguint la iniciativa d’un matx en el qual el conjunt santcugatenc no ha donat símptomes de ser un debutant de la categoria. Joao Rodrigues i Marc Gual han fet el tercer i quart gols dels locals, respectivament. El quadre del Vallès Occidental ha fet mèrits per retallar distàncies abans del descans, però s’ha topat amb un Aitor Egurrola que ha tornat ha signar una actuació majestuosa.

@FCBhoquei

En el segon temps el Barça ha ampliat el marcador

Just en començar la segona part, Ignacio Alabart ha deixat pràcticament el matx sentenciat amb el cinquè i el sisè gols dels blaugrana. David Martínez ha anotat el segon del Sant Cugat, però ha servit de poc, perquè minuts després Pau Bargalló ha fet el setè i Pablo Álvarez, amb una falta directa, el vuitè. El duel s’ha trencat en els últims 10 minuts i els de Vadillo ho han aprofitat per marcar el tercer del Sant Cugat, que ha fet Cesc Maideu. Finalment, Pablo Álvarez ha fet el 9 a 3 definitiu, després d’aconseguir un pòquer en una altra jornada màgica de l’argentí.