En la 14a jornada de la Divisió d’Honor de rugbi, el Barça ha jugat un bon partit, però la fortalesa i superioritat del rival ha arribat en la segona part, en què l’Entrepinares ha capgirat el resultat advers amb dos assajos pràcticament seguits. Amb aquesta derrota els de Sergi Guerrero es mantenen a vuit punts de les posicions de play-off.

Primera part amb victòria parcial culer

El FC Barcelona ha entrat al partit amb molta intensitat. En el primer minut de partit, quan encara no s’havia assabentat de l’inici del mateix, el Barça ha agafat a la defensa val·lisoletana mal col·locada i mitjançant Bruno Granell, han transformat el primer assaig i posterior cop de càstig de l’enfrontament, que ha situat els blaugrana per davant del marcador (7-0). Restava molt partit per disputar i quan semblava que el Barça aniria al descans amb el resultat favorable, l’Entrepinares ha aconseguit materialitzar un assaig, i ha arribat al descans amb victòria parcial culer, això sí per la mínima.

El Barça perd gasolina a la segona meitat, davant un gran rival

A la represa de l’enfrontament, el Barça ha afluixat el seu nivell físic (sobretot a causa de l’esforç generat en la primera part) i l‘Entrepinares ha millorat molt el seu joc i ha demostrat perquè és l’actual líder de la competició. Dos assajos i un cop de càstig han estat suficients per remuntar un Barça que veia que se li escapava el triomf a mesura que passaven els minuts. Al tram final del partit, Bruno Guemes ha aconseguit superar la muralla val·lisoletana amb un gran assaig (ha acabat lesionat) i seguidament Sirvent ha transformat un cop de càstig per maquillar el marcador que finalment ha estat de 14 a 22.