El barça perd amb Movistar Inter
@FCBfutbolsala

El Barça ha perdut davant el Movistar Inter per 2 a 5 i està a un pas de quedar eliminat dels quarts de final per al títol de Lliga. Amb la derrota, els blaugrana perden el factor pista a favor i estan obligats a guanyar a Torrejón de Ardoz si volen continuar a la competició.

Partit vibrant des d’un bon inici

El partit ha començat de manera ben elèctrica. El Movistar Inter ha fet el 0 a 1 quan només s’havien disputat 40 segons de partit. Cecilio ha estat l’encarregat d’obrir el marcador.

Els blaugrana, però, han reaccionat. Ho han fet amb un gol d’Adolfo, que als sis minuts ha tornat a posar l’empat en el partit després d’una bona jugada col·lectiva de l’equip d’Andreu Plaza.

Però com hem dit, l’inici ha estat espectacular. I quatre minuts després de l’empat, en el minut 10, Martel ha tornat a posar per davant els madrilenys, un avantatge que només ha durat quatre minuts. Aquest ha estat el temps que ha necessitat Adolfo per marcar el segon gol dels blaugrana i tornar a igualar l’enfrontament.

L’empat s’ha mantingut fins al descans gràcies, entre altres coses, a les intervencions de Dídac Plana i Jesús Herrero.

Adolfo, golejador en el Barça - Movistar Inter

Lesió d’Esquerdinha i gols de l’Inter

Després del descans, males notícies per al Barça. Esquerdinha, que a la primera part ha notat unes molèsties musculars a la cuixa dreta, ha hagut de retirar-se a la banqueta.

Poc després Adolfo ha estat a punt de fer el tercer. El mateix que li ha passat a Pito, per al Movistar. Cap dels dos, però, ha encertat amb la porteria contrària.

Passat l’equador de la segona part, el Barça ha tingut l’ocasió més clara amb tres rematades seguides del blaugrana que Herrero ha rebutjat espectacularment i unes possibles mans que els àrbitres no han considerat.

Els jugadors del Movistar també han tingut les seves oportunitats, i finalment han pogut marcar. Pito ha rebut una pilota a la frontal i amb un fort xut col·locat ha superat Dídac i ha marcat el 2 a 3. Andreu Plaza ha demanat temps mort i ha decidit jugar de cinc. I l’Inter no ha perdonat. Cecilio des de la seva àrea ha fet el 2 a 4. I pocs segons abans d’acabar el partit, Pola ha tancat la victòria del Movistar Inter amb el 2 a 5 definitiu.