El Barça de futbol sala es juga la Lliga aquest dissabte, a les 21 h, al Palau Blaugrana contra ElPozo Múrcia en el cinquè i definitiu partit d’aquest play-off.

Saber canalitzar les emocions

El tècnic blaugrana, Andreu Plaza, ha assegurat que amb l’experiència dels darrers dos anys “aquesta final els ha de servir per canalitzar les emocions”. De fet, Ferrao ha dit que “prefereix deixar les emocions cap a una banda” i concentrar-se 100 % en el partit. A més a més, Plaza ha reconegut que “el preocupa no guanyar” un partit que serà tan dur.

Màxima concentració

La concentració serà una de les claus de la final d’aquest dissabte. Els futbolistes i l’entrenador han insistit que aquest factor podria ser determinant per acabar aixecant el títol de Lliga que tant han treballat per aconseguir tal com ha recalcat el futbolista Adolfo, un títol que resisteix des de la temporada 2012/13.

El porter blaugrana, Dídac Plana, ha considerat que “s’han de centrar en la final” i, al mateix temps, “poder gaudir-la” per posar punt final a una temporada amb una Lliga.

Que el Palau sigui una festa

Amb les entrades exhaurides s’espera que el Palau Blaugrana jugui el seu paper en aquesta final. El factor pista ha estat determinant històricament en el cinquè i últim partit. A les darreres vuit temporades, només un equip ha estat capaç de guanyar com a visitant: precisament, el FC Barcelona.

Esquerdinha, que espera no perdre aquest partit, vol que dissabte “sigui un dia gran al Palau” tant per a tots els jugadors com també per a l’afició.