El Barça de futbol sala es pot proclamar campió de l’LNFS (Lliga Nacional de Futbol Sala) aquest dissabte, a les 21 h, al Palau Blaugrana. Els d’Andreu Plaza han de guanyar el cinquè i definitiu partit que els enfrontarà amb ElPozo Múrcia.

Una final igualada

El cinquè i últim partit d’aquesta final es disputarà al Palau Blaugrana, per tant, el Barça tindrà el factor pista a favor perquè va ser campió de la fase regular. Els blaugrana van forçar el cinquè partit gràcies a la victòria al quart partit de la final. La sèrie està empatada a dos: dues victòries de l’equip que entrena Andreu Plaza, la primera per 7 a 2 i la darrera per 3 a 7 i dues del club murcià (2-3 a la pròrroga i 4-3 a la tanda de penals).

Un títol que no guanya des de la temporada 2012/13

El Barça de futbol sala no es proclama campió de l’LNFS des de la temporada 2012/13 precisament contra el mateix rival, ElPozo Múrcia. El Barça, amb la final d’aquest any, ja ha fet quatre finals consecutives, tres de les quals perdent la final contra el Movistar Inter.

Ple absolut al Palau

El Palau Blaugrana es tornarà a omplir per presenciar aquest cinquè partit que decidirà el campió de la lliga nacional de futbol sala. Les entrades estan totalment exhaurides, 7.500 persones confiades en aixecar el títol de Lliga.