Amb el record ben present de l’històric triplet conquerit la temporada passada, el Barça de futbol sala ha tornat als entrenaments. Ho ha fet amb una plantilla que presenta una sola incorporació respecte a l’any passat, el brasiler de 33 anys i descendència japonesa Daniel Shiraishi.

“L’objectiu sempre és el mateix, intentar guanyar-ho tot. Treballarem per això”

Així de clar i contundent s’ha mostrat l’entrenador del Barça, Andreu Plaza, de cara a la temporada que tot just comença. Reconeix que aquest any són l’equip a batre després d’haver-se endut tots el títols nacionals en joc la temporada passada. Això ha de permetre donar continuïtat a un projecte que es troba a hores d’ara ben consolidat. La mostra més evident representa que només hi hagi una única cara nova a les files blaugrana, la de Daniel Shiraishi com a recanvi de Leo Santana. Del nou fitxatge, l’entrenador en destaca la polivalència i enorme experiència després de sis temporades defensant la samarreta de l’Inter Movistar.

Andreu Plaza: “La Champions, el títol que va faltar i ens agradaria tenir”

L’entrenador ha reconegut que es tracta d’una competició complicada i complexa pel seu disseny. Plaza té clar que arribar a la Final Four i aconseguir la victòria final depèn de molts factors i circumstàncies com el fet de no tenir lesionats o sancionats en el moment de la veritat. En aquest sentit destaca que personalment ha estat el primer any en la seva llarga carrera esportiva que ha pogut realment desconnectar després d’una temporada que va acabar molt bé, sense lesionats i fitxatges nous encara per concretar.