Supercopa

El Barça de fubol sala ha tornat a ensopegar un altre cop amb la mateixa pedra. L’Inter Movistar s’ha endut la Supercopa d’Espanya per 6 a 4, com ja va fer a la final de la Copa fa només 18 dies.

Partit frenètic

Els blaugrana han sortit convençuts a endur-se aquest títol, i el partit ha estat un atac i gol constant a totes dues bandes del parquet. El primer gol ha arribat per als d’Andreu Plaza al minut 4 de joc, gràcies a Matheus, però en només set minuts els madrilenys han remuntat per posar el 2 a 1 al marcador a la mitja part.

La segona meitat ha tingut la mateixa tònica, intercanvi de cops i de gols constant, i el marcador girant d’un costat a l’altre. Cecilio, en pròpia porta, i Aicardo han capgirat el resultat, i han donat avantatge als culers, 2 a 3, però els campions de copa han estat capaços de posar el 4 a 3 en pocs minuts. Adolfo ha empatat a cinc minuts per al final, però quan tot semblava indicar que els 40 minuts acabarien en empat, dos gols ràpids han deixat el Barça sense capacitat de reacció i el marcador final en un 6 a 4.

Champions i Lliga

El Barça ha perdut dos títols en menys d’un mes, tot i que encara té opcions en les dues grans competicions. En Lliga s’enfrontarà al líder, el Llevant, mentre que en Champions, el proper 28 d’abril jugarà els quarts de final contra el Dobovec.