El Barça de Futsal jugarà aquest dissabte, a les 20 h, la final de la Supercopa d’Espanya contra ElPozo Múrcia. Els blaugrana són els vigents campions de Lliga, i precisament, van derrotar els murcians en el cinquè partit de la final. En aquesta ocasió, la final és a partit únic i es disputarà a camp neutral, a Guadalajara.

No hi ha favorit

La Copa Intercontinental, que va disputar el Barça fa una setmana a Bangkok, no serà una excusa per al partit d’aquest dissabte, 7 de setembre, segons el jugador Roger Serrano. El barceloní ha assegurat que es trobaran al 100 % per disputar aquest partit decisiu. A més a més, Marcenio, fitxat el mes de gener, creu que no són favorits, ja que es tractarà d’una final igualada.

La Champions, un clar objectiu del Barça

Serrano ha dit que els objectius del club blaugrana sempre són els màxims possibles. Però, la competició que tenen entre cella i cella per aquesta temporada és la Champions, un títol que es va resistir el curs passat.

Un títol que es resisteix

Serà la quarta participació en aquest torneig dels d’Andreu Plaza, que no aconsegueixen aixecar aquest títol des de la temporada 2013-14, en què es van desfer del mateix rival d’aquest dissabte, però aleshores va ser a doble partit.