El Barça de futbol sala s’ha imposat al Dobovec per 2 a 0 i s’ha classificat per a les semifinals de la Champions League. Els blaugrana, campions actuals de la competició, s’enfrontaran al Kairat Almaty en semifinals. Ferrao i Aicardo han estat els golejadors blaugrana.

Domini blaugrana, a la primera part

El partit ha començat amb ocasions per als dos equips. Dyego, al primer minut, ha xutat massa creuat. Un minut més tard, Turk ha estat a punt d’aprofitar una errada de Marcenio per fer el primer gol del conjunt eslovè.

El conjunt d’Andreu Plaza ha dominat durant molts minuts de la primera part. I aquest domini s’ha transformat en gols. El primer l’ha fet Ferrao, després d’engaltar magníficament un fora de banda servit per Marcenio i col·locar la pilota en el mateix escaire de la porteria de Damir Puskar.

Després d’uns minuts de pressió eslovena, el Barça han encarrilat el partit. Al minut 12, i en un ràpid contraatac, Aicardo ha aconseguit el 2 a 0. El conjunt blaugrana estava a gust i Marcenio ha estat a punt de fer el tercer. El xut, però, s’ha estavellat al pal. També l’ha tingut Adolfo, just abans del descans. El xut del de Santa Coloma l’ha rebutjat el porter rival. Per part del Dobovec, l’ocasió més clara ha estat un xut de Tihomir Novac que Dídac Plana ha desviat poc abans d’acabar el primer temps.

Ferrao, golejador davant el Dobovec
@FCBfutbolsala

El Dobovec ho intenta sense èxit

A la segona part, el Dobovec ha sortit a la pista amb la intenció de retallar distàncies sense èxit. Per la seva banda, el Barça intentava ampliar les diferències però tampoc ha aconseguit marcar. Dyego i Ximbinha han tingut les millors ocasions en els primers minuts de la segona part. Ferrao també ha estat incisiu en atac amb algunes ocasions que el porter del Dobovec ha pogut aturar.

Els últims minuts de partit el conjunt eslovè els ha jugat amb el porter jugador, però sense cap conseqüència en el marcador, tot i les ocasions finals per a l’equip d’Andreu Plaza. Finalment, el Barça s’ha classificat per a les semifinals de la Champions. Allà l’espera el Kairat Almaty.