El partit ha començat molt bé per al Barça i al minut vuit ja guanyava per 2 a 0 amb gols de Marc Gual, de penal, i de Reinaldo García, d’un xut potent. Amb aquests dos gols s’ha arribat al descans. La segona part ha començat amb un gol de Pablo Álvarez, que ha situat el 3 a 0. Al minut 40, han marcat els portuguesos el gol de l’honor mitjançant Azevedo. En els darrers 10 minuts n’han caigut quatre més dels de Ricard Muñoz: Torra ha marcat de penal, Matías Pascual ha fet pujar el cinquè al marcador, mentre que Raül Marín ha fet el sisè. El darrer gol blaugrana, el definitiu 7 a 1, ha estat de nou de Pablo Álvarez. Amb el global de l’eliminatòria de quarts el Barça s’ha imposat per 10 a 3 al líder de la Lliga portuguesa i s’ha classificat per a la Final Four de la Lliga Europea d’hoquei patins.

FC Barcelona: Egurrola, Gual, Matías Pascual, Pablo Álvarez i Panadero –cinc inicial–; Reinaldo García, Torra, Barroso i Raül Marín.

AD Valongo: Girao, Azevedo, Jose Costa, Joao Silva i Telmo Pinto –cinc inicial–; Araújo, Viterbo, Nuno Rodrigues, Magalhaes, Sampaio.

Gols: 1-0, Gual (min 4, p.); 2-0, Reinaldo (min 8); 3-0, Pablo Álvarez (min 26); 3-1, Azevedo (min 40); 4-1, Torra (min 40, p.); 5-1, Matías Pascual (min 46); 6-1, Raül Martín (min 48), i 7-1, Pablo Álvarez (min 49).