Victòria important del Barça B davant l’Olot per 2 gols a 1. L’equip de García Pimienta suma tres punts clau que els permeten continuar a la part alta de la classificació. El filial blaugrana arribava al partit després de caure davant el Nàstic a Tarragona.

Una primera part amb tres gols

Les coses no han començat gens bé per a l’equip de García Pimienta. Sergi Rosanas, que tornava a jugar després sis mesos lesionat, s’ha fet mal només començar el partit i l’ha hagut de substituir Oriol Busquets. Abans del canvi, l’Olot hauria pogut marcar amb un xut de Xumetra que s’ha estavellat al pal de la porteria d’Iñaki Peña. La primera ocasió amb cert perill dels blaugrana ha arribat amb un cop de cap de Nico González que ha sortit fregant el pal al minut 13.

Els olotins, igual que els blaugrana, també han hagut de fer canvis abans del previst. Abans del quart d’hora de partit, Alan Baró ha marxat, lesionat. Al minut 25, Alex Collado ha posat a prova Pol Ballesté amb un fort xut des de la frontal que el porter han enviat a córner. Cap dels dos equips no tenia ocasions clares, però el Barça B no ha desaprofitat la primera que ha tingut. Al minut 28, Jandro Orellana ha llençat una falta de manera magistral i ha aconseguit l’1 a 0. Un minut més tard, l’Olot hauria pogut empatar si Iñaki Peña no s’hagués lluit amb una rematada de Xumetra que anava al fons de la xarxa. Però al minut 33, el porter blaugrana no ha pogut evitar el gol després que Juan Delgado hagi rematat de cap una bona centrada d’Albert Blázquez.

Jandro Orellana ha marcat un gol a l'Olot
@FCBarcelonaB

Abans del descans, Jandro ha vist com el porter d’Olot desviava un bon xut del migcampista blaugrana. En canvi, el porter olotí no ha pogut fer res en una rematada en pròpia porteria de Pedro del Campo, en temps afegit. Amb 2 a 1 s’ha arribat a la mitja part.

L’Olot pressiona i el Barça, resisteix

A l’inici del segon temps, Ilaix Moriba, que tornava al filial després de debutar amb el primer equip, ha tingut la primera ocasió de gol. I l’Olot l’ha tinguda encara més clara amb un xut de Juan Delgado que s’ha estavellat al pal de la porteria blaugrana.

El conjunt visitant ha buscat el gol de l’empat i a punt ha estat d’aconseguir-ho Juan Delgado amb una rematada dins l’àrea que un defensa del filial blaugrana ha desviat a córner. Era el minut 65. I, dos minuts més tard, Collado ha estat a punt de fer el tercer, però la centrada no ha trobat rematador. Al minut 78, l’ocasió de gol l’ha tinguda Collado, però el xut s’ha estavellat al travesser quan a la banqueta blaugrana ja cantaven el gol. Finalment, cap gol a la segona part i 2 a 1 per al Barça B.