El Barça li té agafada la mida a l’Atlètic de Madrid. Les blaugrana no havien perdut cap dels últims set enfrontaments amb les madrilenyes i després de guanyar-les per 3 a 0, la ratxa s’amplia fins als 8 partits. Patri Guijarro i Jennifer Hermoso, de penal, han estat les golejadores blaugrana. Abans de començar el partit, les dues capitanes han intercanviat samarretes amb el nom de Virginia Torrecilla, exjugadora del Barça i actualment a l’Atlètic i que s’està recuperant d’un tumor.

Una per l’Atlètic i moltes per al Barça

L’Atlètic de Madrid ha començat el partit pressionant a les blaugrana. Una fòrmula que ha estat molt a prop de donar fruits. Només s’havien disputat sis minuts de partit, quan una rematada de cap dins l’àrea ha estat desviada amb les mans per Marta Torrejón. L’exblaugrana Toni Duggan ha xutat el penal, però Cata Coll, que avui ha substituit la lesionada Sandra Paños, ha endevinat la direcció de la pilota i ha desviat el llançament.
Amb l’ensurt, el Barça ha reaccionat. Un minut més tard, Jennifer Hermoso ha rematat de cap, però la pilota ha sortit fora fregant el pal. La següent ocasió també ha estat per l’equip de Lluis Cortés. Alexia ho ha intentat amb una vaselina que ha quedat un pel curta. Les blaugrana havien avisat i finalment han tingut premi. En el minut 30, una excel·lent passada de Graham Hansen ha arribat a peus de Patri Guijarro que després de controlar i driblar a Peyraud-Magninha aconseguit el primer gol del partit. El Barça ha fet el més difícil. I 4 minuts més tard, ha fet el millor: eixamplar les distàncies. Jennifer Hermoso, de penal després d’unes mans de Tounkara, ha aconseguit el 2 a 0. Abans del descans, el Barça ha tingut més ocasions per marcar. Finalment, però, a la mitja part el resultat ha estat de 2 a 0.
Homenatge a Virginia Torrecilla en el barça - Atlètic de Madrid
@FCBFemeni

Després del descans, un rècord i un gol més

La segona part ha començat amb bones notícies per al Barça. Al minut 52 del partit, les blaugrana han aconseguit superar el rècord d’imbatibilitat a la Lliga. L’equip de Cortés ha sumat 928 minuts sense encaixar un gol i ha superat el millor registre de la història de la secció. L’Atlètic ha intentat que la ratxa no s’ampliés. Van Dongen, a la sortida d’un corner ho ha intentat amb un cop de cap que ha sortit fora. Sis minuts més tard, la resposta ha estat d’Alexia. El seu xut, però, ha sortit fora. També l’ha tinguda Oshoala amb un xut que la portera ha aconseguit evitar que fos gol. Amb el xut davant el qual no ha pogut fer res Peyroud-Magnin ha estat amb el de Lieke Martens. L’holandesa ha fet un bon control a la frontal i ha aconseguit el 3 a 0. Amb el triomf, el Barça ja és líder de la Lliga Iberdrola amb 15 punts i dos partits menys que l’Atlètic de Madrid que ocupa la segona posició.