El Barça ha fet l’últim entrenament d’aquest 2018 aquest dilluns, 31 de desembre. Com en la sessió d’aquest diumenge el tècnic blaugrana, Ernesto Valverde, ha comptat amb tots els jugadors disponibles de la primera plantilla menys Umtiti, lesionat; i Messi, Luis Suárez, Arturo Vidal, Malcom i Munir, amb permís del club fins aquest dimecres, 2 de gener.

Per cobrir totes aquestes absències Valverde ha cridat fins a mitja dotzena de jugadors del filial. S’han entrenat amb els grans: Miranda, Chumi, Oriol Busquets, Riqui Puig, Collado i Wagué. El lateral dret senegalè ja ha solucionat els tràmits burocràtics pertinents i a partir de l’1 de gener ja podrà jugar amb el primer equip del Barça.

El Barça no tornarà a la feina fins a aquest dimecres a la tarda

Ara l’equip tindrà festa fins al proper dimecres, 2 de gener, quan a les 18 h tornarà a entrenar-se, ja amb la totalitat de la plantilla. Serà el primer entrenament amb tot el grup i servirà per començar a preparar el partit del diumenge, 6 de gener, el dia de Reis, al camp del Getafe, el Coliseum Alfonso Pérez a les 20.45.