El Barça no ha tingut opcions i ha perdut contra el líder de la Lliga Heineken, el VRAC Quesos Entrepinares per 21 a 34. Tot i el bon inici de partit amb un cop de càstig i un assaig que han posat 7 a 0 a favor del Barça, els de Valladolid han reaccionat i han remuntat. Tot i això, els homes entrenats per Sergi Guerreo han plantat cara i han anat al descans amb una victòria parcial de 16 a 14 que feia somiar el conjunt blaugrana. A la segona part, però, el Quesos Entrepinares ha demostrat perquè és el líder de la Lliga i en el tram final de partit ha sentenciat per acabar 21 a 34 en un gran partit dels blaugrana a la Teixonera. El barça és 5è i el proper partit serà el derbi català contra la Santboiana.