El Barça segueix la pretemporada i no ha tingut pietat de l’Olympique de Marsella a qui ha superat amb una maneta. Les de Lluís Cortés han disputat l’únic amistós que jugaran com a locals aquest estiu i ha deixat unes sensacions immillorables.

Gran primera meitat

Les jugadores de Lluís Cortés han fet un gran primer temps. El domini s’ha plasmat al marcador al quart d’hora de partit. Aitana Bonmatí ha estat l’encarregada de finalitzar una bona jugada de Mariona per banda dreta. La segona diana ha estat obra de Jenni Hermoso, ja que ha aprofitat un passadís a la frontal de l’àrea per definir a plaer. Quan faltaven deu minuts per al descans, Alexia Putellas ha rematat al fons de la xarxa una centrada de Keira Hamraoui.

Més gols al segon temps

Lluís Cortés ha començat a moure la banqueta, però, tot i els canvis, el joc i la intensitat blaugrana no han afluixat. Alexia ha repetit com a golejadora després de desviar una centrada de Caroline Graham Hansen. La golejada blaugrana s’ha tancat amb el gol d’un altra mundialista. Patri ha assistit Oshoala per fer el 5 a 0 definitiu.