El Barça femení ha golejat per 7 a o al Madrid en un partit plàcid per a les noies de Fran Sánchez. El partit s’ha posat ràpidament de cara quan en el minut 6 Alexia Putellas s’ha encarregat de fer el primer gol. No havien passat ni 10 minuts quan Duggan també ha volgut participar en el que s’intuïa que començava a ser un festival blaugrana per fer el 2 a 0. Patri amb un xut llunyà i potent ha tret les teranyines de l’escaire per situar el tercer en el marcador abans d’arribar a l’equador de la primera part. Semblava que les jugadores no en tenien prou quan Marta, en el minut 15, ha estavellat la pilota al pal. La jugadora s’ha refet i ha estat l’encarregada d’aconseguir el quart al minut 19.

Segona part de futbol-control

Ja a la segona part, el barça sabedor que tenia el partit sentenciat ha deixat de prémer l’accelerador. Tot i així, el domini blaugrana era tal, que en el minut 55 l’arbitra ha xiulat pena màxima a favor de les blaugrana. Andressa Alves s’ha encarregat de transformar-lo per situar el 5-0. 10 minuts més tard, en el 65 Candela s’ha estrenat com a golejadora amb el primer equip amb només 16 anys. També s’ha estrenat Clàudia Pina. La perla del planter ha marcat el setè i definitiu gol del partit. Una victòria coral perquè els set gols han estat anotats per 7 jugadores diferents. Sisena victòria consecutiva del Barça que segueix mantenint el ritme i exigint el màxim al Atlético que no pot fallar si no vol perdre el liderat de la Lliga Iberdrola.