Copa Rei

El sorteig de quarts de final de la Copa del Rei Juvenil ha deixat un miniclàssic. El Barça s’ha plantat als quarts de final de la competició després d’eliminar el Granada per 2-2 en l’anada i 3-0 en la tornada, mentre que el Madrid es va desfer del Tenerife guanyant en l’anada per 1 a 2 i en la tornada amb un contundent 4 a 1. L’anada del clàssic es disputarà l’1 de juny al Miniestadi i la tornada, el dia 8 de juny a la ciutat esportiva de Valdebebas.

La Copa del Rei, vuit temporades després

L’equip que entrena Denis Silva té l’oportunitat de guanyar la Copa del Rei, en categoria juvenil, vuit temporades després de l’últim cop. Per fer-ho, el primer pas per als culers serà guanyar el Madrid en quarts de final.

L’Espanyol, contra l’Atlètic de Madrid

L’altra eliminatòria estrella la protagonitzen l’Espanyol i l’Atlètic de Madrid. Els matalassers són defensors del títol i van superar Las Palmas i l’Espanyol, l’Sporting de Gijón. L’anada es disputarà el 2 de juny al Cerro del Espino, on l’Atlètic encara no hi ha perdut cap partit aquesta temporada, i la tornada, a la Ciutat Esportiva Dani Jarque el 9 de juny.

Altres emparellaments

Les altres eliminatòries són:

  • Vila-real – Reial Societat
  • Numància – Llevant

El sorteig de les semifinals del torneig se celebrarà a la Ciutat del Futbol el 10 de juny a les 17 h.