El Barça s’ha proclamat per 23a vegada campió de Copa del Rei després de superar per 1 a 4 el Liceo. És la quarta copa consecutiva i iguala la fita històrica de l’Espanyol, únic equip que ho va aconseguir als anys 50.

Primera part sense gols

En el primer temps cap dels dos conjunts ha aconseguit obrir la llauna. Han estat uns minuts intensos de picar pedra, però sense gaire fluïdesa en el joc. El Barça ho ha intentat amb ocasions de Panadero i Marc Gual però Xavi Malian ha estat molt segur sota pals. El Liceo per la seva part, s’ha topat una i altra vegada amb el mateix protagonista, Aitor Egurrola, aturant-ho absolutament tot.

Segona part amb domini del Barça

A la represa, no s’ha fet esperar el primer gol. Pau Bargalló ha avançat als blaugrana amb una rematada que prèviament atura Xavi Malian, però que acaba introduint-se a la porteria gallega. El Barça ha buscat amb insistència el segon i aquest ha arribat al minut 33 després d’una bona triangulació que ha finalitzat Marc Gual a dins de l’àrea. Després d’aquests dos gols consecutius, el Liceo ha quedat tocat i això ho han aprofitat els blaugrana per sentenciar la final. A falta de nou minuts per al final, Joao Rodrigues ha establert el 0 a 3, després d’un penal que atura Xavi Malian i en el rebot a boca de canó forada la porteria local. Gairebé en la següent jugada ha arribat el quart dels d’Edu Castro en una gran combinació entre Alabart i Pablo Álvarez, que l’acaba introduint fregant el pal. A falta de 40 segons ha arribat el gol de l’honor dels gallecs. Martin Payero ha situat el definitiu 1 a 4 després d’una fuetada imparable.
Amb aquest nou títol, Aitor Egurrola empata Jordi Trias com el jugador amb més copes: un total d’onze.