Copa del Rei

El Barça ha guanyat el Leganés al Camp Nou per 3 gols a 1 en un partit que els blaugrana han dominat però que els madrilenys han tingut opcions de guanyar. Dembélé ha avançat el Barça en el minut 32 de la primera part però, en la segona, Braithwaite ha empatat per al Leganés. Valverde ha fet entrar Messi i un xut de l’argentí que ha refusat el porter ha servit perquè Luis Suárez marqués el 2 a 1 en el minut 72. Messi, en el temps afegit, ha sentenciat amb la dreta amb el 3 a 1 definitiu.

La nota negativa del partit ha estat la lesió de Dembélé a la segona part. El francès ha estat subtituït per Malcom quan era el millor del partit.

Després de guanyar el Llevant a la Copa del Rei, el Barça torna al Camp Nou amb victòria i tres punts més que el consoliden en el lideratge de la competició.