El Barça femení ha estat rebut a la Generalitat pel president, Quim Torra, per primera vegada en la història.  La plantilla, que dirigeix Fran Sánchez, ha anat acompanyada del president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, de la directiva responsable de la secció, Maria Teixidor, i del vicepresident segon del club blaugrana, Jordi Mestre i el mànager esportiu del futbol femení, Markel Zubizarreta. En la recepció també hi ha participat la consellera de la Presidència, Elsa Artadi, el secretari general de l’Esport, Gerard Figueras. i el president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras. En els parlaments, tant el president Torra, com la consellera Artadi i el president blaugrana Bartomeu han destacat la importància de l’esport femení i l’impuls que se li està donant des del club.

Barça femení rebut per la Generalitat

Una temporada amb un títol important

El conjunt barcelonista va aconseguir la temporada passada el títol de la Copa de la Reina, però no va poder sumar el de Lliga, que es va emportar, per segon any consecutiu, l’Atlètic de Madrid. Les noies entrenades per Fran Sánchez sí que van fer un molt bon paper a la Champions i van arribar fins als quarts de final de la competició, en què van quedar eliminades a mans del París Saint-Germain.

El femení il·lusiona aquest any

Aquest 2018, l’equip blaugrana ha sumat la Copa Catalunya després de superar l’Espanyol i continua amb les aspiracions intactes de guanyar la Lliga, la Copa i la Champions. En aquesta última competició, el Barça es troba en els quarts de final i té un quadre molt favorable per tal de poder classificar-se, per primera vegada, per a la final.