La primera meitat ha estat un monòleg blaugrana farcit d'ocasions de les de Francesc Sánchez. El Barça ha deixat clares des de l'inici les seves aspiracions de remuntar l'eliminatòria i només ha necessitat quatre minuts per obrir la llauna, amb Patri Guijarro. L'equip ha fet vibrar el Mini amb ocasions per a tots els gustos, ha tancat el rival a la seva àrea i només la falta de punteria ha impedit que les blaugrana ampliessin la diferència de gols. El BIIK-Kazyagurt, d'altra banda, amb prou feines ha sortit del seu camp, immers en tasques defensives, i només ha xutat un cop a porteria en els primers 45 minuts. El Barça ha necessitat de nou molt poc per veure porteria a la represa. Només s'havien disputat dos minuts del segon temps quan Marta Torrejón ha fet el segon de cap, després d'un mal refús de la portera visitant. Les blaugrana han seguit insistint amb les ocasions més clares i han esborrat el BIIK-Kazyagurt amb el control absolut del joc. Les del Kazakhstan no han estat capaces d'aturar el festival d'ocasions del Barça, que, si bé hauria pogut signar una golejada, ha acusat de nou la pólvora mullada i el marcador no s'ha mogut més fins a l'últim sospir del duel. Lieke Martens ha arrodonit el seu gran partit amb el 3 a 0 definitiu, que ha certificat la remuntada i el bitllet per als vuitens de final de la Champions femenina.

El Barça femení necessitava remuntar la derrota de l’anada al camp del BIIK, a Kazakhstan, per 3 a 1 i ho ha fet. Les blaugrana han superat les seves rivals per un 3 a 0, suficient per passar de ronda a la Lliga de Campions femenina.

En la primera part, les noies entrenades per Fran Sánchez han sortit disposades a demostrar la seva superioritat i no han passat ni quatre minuts quan Patri Guijarro ha obert la llauna amb l’1 a 0. Les jugadores blaugrana han insistit per marcar el segon però s’ha arribat al descans amb un gol d’avantatge. A la segona part, el Barça ha sortit amb la mateixa intensitat que a la primera, i quan només feia tres minuts que estaven sobre el terreny de joc, Marta Torrejón ha fet el segon, que ja classificava les blaugrana per als vuitens de final de la Champions femenina. A les acaballes del partit, Lieke Martens ha fet el 3 a 0 definitiu.