Aquest diumenge el Barça va felicitar mitjançant el seu compte oficial d’Instagram Ousmane Dembélé per haver complert 150 partits vestint la samarreta blaugrana. El jugador francès va aconseguir aquesta fita en el darrer partit de Lliga d’aquesta temporada 2021-22, quan va sortir a la segona part del Barça – Vila-real al Camp Nou.

En el missatge simplement es llegeix la frase “150 partits de blaugrana”, amb dos cors blaugrana. La polèmica ve perquè Ousmane Dembélé simula estar a casa jugant a videojocs, en concret en un videojoc de futbol en el que està guanyant el màxim rival blaugrana, el Reial Madrid, per 0 a 1. Dembélé apareix assegut entre coixins i amb tota l’habitació decorada amb motius blaugrana: bufanda, samarreta, títols aconseguits i, fins i tot, un mosquit, fent referència al seu sobrenom de jugador.

El missatge a les xarxes socials ha provocat tot tipus de reaccions i el Barça finalment ha optat per retirar la publicació del seu compte oficial d’Instagram.

La delicada situació de Dembélé al Barça

Una felicitació hauria de ser motiu d’alegria per jugador i aficionats, si no fos per la delicada situació que viu el jugador amb el club barceloní. Encara s’espera la resolució del seu futur immediat, un serial que ja dura mesos i que s’hauria de revelar en els propers dies. Ousmane Dembélé tenia peu i mig fora del Barça a principis del 2022, però fa unes setmanes els contactes entre el director de l’àrea de futbol blaugrana, Mateu Alemany, i els seus agents es van reprendre.

Tot i les esperances d’entesa, sembla que els contactes finalment no arribaran a bon port. És el que es desprèn de les declaracions del mateix Alemany abans del Barça-Vila-real de diumenge passat: “El futur de Dembélé el sabrà ell i els seus agents, jo tinc la meva pròpia opinió personal sobre aquest assumpte, però ara no ve al cas. No hi ha notícies seves, igual que en els darrers sis o set mesos”. Unes paraules molt crítiques amb l’actuació de Dembélé i els seus representants, que pràcticament tanquen la porta a la seva renovació. El contracte d’Ousmane Dembélé amb el Barça expira el proper 30 de juny del 2022.