Després de la victòria contra el Veszprem a la Champions, el Barça d’handbol ha guanyat el Bidasoa Irún al Palau Blaugrana en la 4a jornada de la Lliga ASOBAL. Els homes entrenats per Xavi Pascual han superat un equip que, fins ara, era invicte i ocupava el segon lloc de la classificació.

El partit ha començat amb un Bidasoa molt aplicat que ha sorprès als blaugrana i s’ha posat al capdavant del marcador en els primers compassos de partit. El Barça ha necessitat 10 minuts per agafar el ritme però, de mica en mica, ha guanyat terreny als de Jacobo Cuétara, que han vist com el Barça empatava als 15 minuts (6-6). A partir d’aquí, el guió ha estat un altre per acabar amb un parcial de 16 a 11 al descans, amb quatre gols de Mortensen i quatre de Mem.

En la segona part, el domini blaugrana s’ha accentuat i els de Xavi Pascual han dominat a plaer als d’Irún, amb parcials de fins a 10 gols de diferència. Al final, marcador còmode 32-23, un capicua que deixa el Barça on era, líder de la Lliga ASOBAL amb quatre victòries en les quatre jornades disputades.