fc barcelona bayern eurolliga

El Barça de bàsquet ha aconseguit la primera victòria de l’Eurolliga després de superar el Bayern de Munic al Palau Blaugrana per 83 a 73. Els homes entrenats per Svetislav Pesic han dominat el seu rival d’una manera còmoda i, malgrat que els alemanys han tingut opcions, el Barça no ha deixat que capgiressin el marcador en tot el partit.

Un partit còmode

El Barça ha sortit molt fort per aconseguir un parcial de 24 a 8 que deixava molt tocats els alemanys. Els de Pesic, però, s’han relaxat i el Bayern ha retallat distàncies i s’ha arribat al final del primer quart amb un resultat de 26 a 17. En el segon quart, el Barça ha mantingut l’avantatge i al descans hi havia una diferència similar de 44-36. En la segona part, el rival del Barça ha retallat la distància fins a situar-se ben a prop d’un Barça que aquesta vegada no ha deixat escapar la victòria. Al final, 83-73 i primera victòria de la temporada a l’Eurolliga després de les derrotes contra el CSKA de Moscou i el Gran Canària.