Copa Rei Barça bàsquet
@fcbbasket

El Barça s’ha imposat al Baskonia per 77 a 68 i jugarà la final de la Copa del Rei contra el Reial Madrid. Els blaugrana, amb un bon encert en els triples, buscaran el títol contra l’actual campió.

El Barça s’avança a la primera part

El Barça ha començat igualat. El Barça, que venia de guanyar l’Unicaja a la pròrroga, ha mantingut a ratlla el poder físic del Baskonia per arribar al final del primer quart amb un parcial de 15 a 12. En el segon quart, els homes entrenats per Saras Jasikevicius han marxat en el marcador gràcies als triples i han anat al descans amb 11 punts d’aventatge.

El Barça s’imposa tot i la relaxació de l’últim quart

A la represa, els blaugrana han sortit molt bé per arribar amb una diferència de 20 punts. Un partit controlat i la final a la butxaca quan a l’inici de l’últim quart, el Barça guanyava de 17 punts. Però, en el quart període, els homes entrenats per Dusko Ivanovic han despertat i han retallat diferències per tornar a tenir opcions en els compassos finals de partit. Finalment, però, el Barça s’ha imposat per 77 a 68 i jugarà la final de la Copa del Rei contra el Reial Madrid.