Els de García Pimienta afrontaven, a l’Estadi Johan Cruyff, el derbi de filials com si fos una final per a ells. La seva dinàmica irregular els ha col·locat a la zona de descens amb només 7 punts. Davant, un Espanyol enratxat que encadenava dues victòries consecutives. Conscients de la necessitat de sumar de tres en tres, els blaugrana han sortit amb la intensitat corresponent a la importància que tenia el partit per a ells.

Al minut 9′, Peque ha avançat als locals amb una rematada de cap que ha acabat al fons de la porteria de Joan García. El Barça s’ha fet gran amb el gol i ha dominat, encara que sense massa perill, la primera part.

Gol de Ferran Jutglà

Quan els blaugrana ja tenien coll avall marxar al descans amb avantatge al marcador, en una acció de córner Ferran Jutglà ha rematat de cap una pilota per fer pujar les taules al marcador. 1-1 al descans, tot tornava a començar.

La segona part ha seguit amb el tímid domini blaugrana tot i que la més clara als minuts inicials de la represa l’ha tingut el blanc-i-blau Nil Jiménez, que ha obligat a Arnau Tenas a demostrar els seus reflexos per evitar el segon gol visitant.

Cop de puny culer sobre la taula

Els minuts han seguit progressant sense ocasions clares per cap dels dos equips. Fins al minut 80, quan Rey Manaj ha marcat el 2-1 en una gran jugada individual dins l’àrea.