El FC Barcelona B ha guanyat per 3 a 1 a La Nucia en el partit corresponent a la dissetena jornada de la Segona Divisió B, que s’ha disputat a l’Estadi Johan Cruyff.

El FC Barcelona B domina, però té poca recompensa

El partit ha començat amb el domini de la pilota per part del Barça B, del control del joc, del tempo i de la possessió. Les aproximacions a la porteria d’Óscar Fornés han començat a sovintejar, sobretot gràcies a la direcció de joc de Riqui Puig. La primera ocasió blaugrana ha arribat en un llançament de falta de Monchu que el porter ha rebutjat. Els de la Marina Baixa no han creat perill a la porteria d’Iñaki Peña. La millor oportunitat de gol ha estat passada la mitja hora de joc, un xut de Konrad que ha picat a la base del pal dret de la porteria de La Nucia. La jugada ha continuat i el remat de cap de Monchu ha marxat per sobre del travesser. Tot seguit, al minut 36, en un córner favorable de La Nucia ha arribat el gol del conjunt valencià, que ha fet Monreal, al segon pal després d’una pentinada al primer pal. La resposta blaugrana ha arribat dos minuts més tard amb un xut ras i ajustat al pal d’Hiroki que ha servit per empatar el partit. Riqui Puig ha pogut fer el segon, però la vaselina ha sortit un pel desviada. Amb l’empat a un gol s’ha arribat al descans.

Els blaugrana tanquen el matx a la segona part

La segona part ha començat amb un possible penal sobre Konrad que l’àrbitre Daniel David Baiges no ha assenyalat. Al minut 55 Hiroki ha fet el segon gol blaugrana. Els de García Pimienta han capgirat el marcador. La sentència ha arribat de les botes d’Alex Collado que quatre minuts més tard ha fet el tercer en una jugada individual. Iñaki Peña ha salvat el segon gol dels valencians amb una gran mà després d’un xut de Javi Cabezas. En aquest segon temps s’han vist els millors minuts de joc del filial del Barça. El porter blaugrana ha tornat a ser el protagonista quan ha desviat amb la mà una rematada de cap de Javi Cabezas. 3 a 1 i tres punts pel conjunt de García Pimienta.