El Barça B s’ha classificat per a la final del play-off a Segona Divisió després de superar el Badajoz als penals. Un gol de Guzmán ha avançat els extremenys, però Manaj ha empatat a la segona part. Als penals, una efectivitat del 100 % blaugrana ha sentenciat l’eliminatòria. Diumenge, 26 de juliol, jugaran la final. El Cornellà, que ha eliminat l’Atlètic Balears, també s’hi ha classificat.

FC Barcelona B
@FC BarcelonaB

Domini blaugrana, efectivitat extremenya

El Barça B ha començat bé i dominador. Un primer quart d’hora de domini dels de García Pimienta sense unes  oportunitats clares que han arribat després. Un xut de Konrad ha fet lluir el porter Royo, un preludi del que seria el bon partit de l’extremeny. Dos minuts després, Monchu ha estat l’encarregat de posar a prova el porter del Badajoz i, després de la pausa d’hidratació, quan semblava que el filial blaugrana ho tenia tot controlat, ha arribat el gol del Badajoz. En el minut 39, una pèrdua de pilota ha significat el 0 a 1 de Guzmán. El Barça ha insistit a la porteria rival amb un cop de cap de Manaj i dos xuts de Monchu, però avui Royo ha estat immens.

Al final, premi per al Barça

A la represa els homes entrenats per García Pimienta hi han insitit. Morer, amb un xut de fora l’àrea ha estat el primer, i Akieme ha tingut a prop el gol amb un xut al travesser. Els nervis han començat a fer acte de presència, però el filial blaugrana ha estat fidel al seu estil fins que Rai Manaj ha rematat de cap per fer l’empat en el minut 82. Un gol que ha estat de justícia futbolística davant un Badajoz que no ha gaudit d’oportunitats.

Pròrroga de resistència i penals perfectes

A la pròrroga, el Badajoz ha despertat. Ha tingut la victòria a prop en una falta a la frontal i, més endavant, Ramos ha perdonat en una pròrroga que s’ha fet llarga per a un Barça B cansat. El partit ha arribat a la sort dels penals. Akieme ha obert la tanda i ha fet el primer. César Morgado ha estat el següent i el blaugrana Iñaki Peña ha aturat la pilota. Araujo ha posat el Barça 2 a 0. Amb tota la pressió, Isma Cerro ha escurçat diferències per al Badajoz. Jorge Cuenca no ha desaprofitat el seu torn David Concha tampoc. Rei Manaj, l’autor del gol de l’empat, no ha fallat i ha posat la possibilitat de la victòria al porter del Barça. Corredera no ha fallat i tot ha quedat a peus del capità, Monchu, que no ha fallat i ha classificat l’equip per a la final.