El Barça no ha tingut pietat i ha esvaït tots els dubtes de l’equip de Lluís Cortés després d’empatar en l’anterior jornada al camp del Rayo. Les blaugrana han passat per sobre l’Atlètic de Madrid, les actuals campiones de Lliga amb un resultat de 6 gols a 1.

Primera part de llibre

El partit no ha començat gens bé per a les blaugrana. Un gol d’Amanda Sampedro ha fet avançar les matalasseres en el marcador en el minut 2. El Barça, però, s’ha activat i ha posat la directa per golejar les madrilenyes. Un penal innocent de Tounkara ha servit perquè Jennifer Hermoso empati en el minut 8 i vint minuts després, Mariona Caldentey ha capgirat el marcador amb el 2 a 1. Sense temps a respirar ha arribat el tercer gol en pròpia porteria amb una jugada desafortunada de Laia Aleixandri. Abans del descans, la nigeriana Asisat Oshoala s’ha redimit d’un error anterior per marcar el 4 a 1 amb què s’ha arribat a la mitja part.

Tocades i enfonsades

La possible reacció de l’Atlètic de Madrid ha quedat redimida en l’inici de la represa. Oshoala ha marcat un gran gol per sentenciar definitivament el partit amb el 5 a 1. Amb una dona menys, les matalasseres han caigut en desgràcia amb un nou gol en pròpia porteria de Silvia Meseguer, el definitiu 6 a 1. Un resultat que deixa les blaugrana líders en espera del partit que jugarà el Deportivo de la Corunya.