Els últims segons abans del xiulet final de l'àrbitre van ser de tensió, però quan Undiano Mallenco va xiular el final del partit es va desbordar l'alegria. El Llevant, que es jugava la permanència va avançar-se en el marcador en el minut 34. Un exmadridista Rivera feia l'1 a 0. El Barcelona no jugava bé, i va crear molt poques ocasions de gol. La més clara va arribar just abans de la mitja part. Eto'o enviava la pilota al travesser. La segona part va començar igual que la primera. El Llevant estava més ficat en el partit i va tenir fins a dues oportunitats per sentenciar. Primer va ser Victor Valdès el que va treure una gran mà a xut de Congo. I després va ser el pal esquerre de la porteria del de l'Hospitalet el que va salvar el xut de Jofre. Però aleshores va arribar l'empat. Xavi treu un córner, Márquez pentina enrere i Eto'o al segon pal de cap va fer l'1 a 1. Era el 25è gol del camerunès a la Lliga i el que va donar el títol.