El Martinenc ha notat les baixes i el mal moment que travessa i això ho ha aprofitat el conjunt de Puchi per superar la mala ratxa dels últims partits. Al camp només ha existit l'equip blanc i blau. A la primera part ha disposat de les millors ocasions i al minut 21 ha arribat el primer gol. Aguilera, amb la col·laboració de la defensa vermella, ha fet el 0 a 1. El Martinenc ha sortirt amb la intenció d'empatar, però no ha pogut definir l'atac. En canvi, el Poble Sec ha tornat a avisar i al minut 35 ha fet el que havia de ser el definitiu 0 a 2. Matamoros ha estat l'encarregat de sentenciar el partit.

La situació actual dels de la Satalia contrasta amb el moment que vivien ara fa 10 anys. En aquesta secció de records avui rescatem un derbi que es va jugar al camp del Guinardó amb el Martinenc i el Poble Sec com a protagonistes. El matx corresponia a la jornada 22 de la Primera Divisió Catalana i el Sec va guanyar de 0 a 2. L’equip que dirigia l’entranyable Puchi va tenir opcions de pujar a Tercera fins al darrer minut de la temporada, però en el matx decisiu van perdre a casa contra el Figueres de 2 a 3. Recordem el Martinenc – Poble Sec tal com Barcelona Televisió el va emetre ara fa 10 anys.