El Barça C va aconseguir una important i merescuda victòria en imposar-se per 2 gols a 1 a l'Europa en el derbi català de la Tercera Divisió disputat al Miniestadi. Els blaugrana van comptar amb tres reforços de luxe que van millorar sensiblement el joc i van ser decisius en la victòria final: Alfi i Felipe, dos habituals aquest any en les convocatòries del B i l'argentí Leo Messi, l'última sensació del planter. La primera part va ser força ensopida i amb poques ocasions de gol. La més clara, aquest llançament de falta de Messi que Pelejero desvia a córner. Ja a la represa, al minut 59, l'argentí va fer aquesta bona passada en profunditat a Felipe, que va servir el gol en safata a Alfi. I un minut més tard, i quan els escapulats encara no havien paït el primer gol, Pelejero va complicar-se la vida controlant una pilota a la frontal i novament Alfi va aprofitar l'avinentesa per fer pujar el 2 a 0 al marcador. El definitiu 2 a 1, obra de Dolç, va arribar ja en temps de descompte i, tot i donar emoció als darrers instants de partit, no va servir per evitar la victòria del Barça C.

Aquesta és la crònica del partit FC Barcelona C – CE Europa que es va jugar fa una dècada al Miniestadi. Els culers van guanyar de 2 a 1 amb una actuació estel·lar de qui llavors anomenaven La Puça. El petit davanter argentí feia uns dies que havia debutat amb el primer equip a l’estadi Do Dragao, de Porto. Els golejadors del partit entre els blaugrana i els escapulats van ser Alfi, que va fer els dos dels locals, i Angel Dolz per als graciencs.