L'Europa ha perdut aquest matí al Nou Sardenya per 0 gols a 2 contra el Júpiter. Però el protagonista ha estat l'àrbitre Colmenal Pomares de Barcelona. El conjunt de la Verneda s'ha avançat molt ràpid en el marcador gracies a una pilota morta que aprofita Simón per marcar a porteria buida el 0 a 1. Era el minut 9. Tres després Jota intenta superar al porter Sergio amb una vaselina. Al minut 37 clara ocasió per Paco Tamudo però el seu intent de vaselina el rebutja Jordi. Seguidament un altre cop el germà del jugador de l'Espanyol, es planta sol davant el porter però no el sap superar. I a falta d'un minut pel final Simón no ha fallat i ha marcat el definitiu 0 a 2.Tot i la derrota l'Europa continua líder de Primera Catalana. El proper cap de setmana l'Europa jugarà al camp de la Muntanyesa mentre el Júpiter rebrà al Badalona B.