El Barça va quedar ahir eliminat de la copa de la UEFA. L'equip de Frank Rijkaard no va ser capaç de superar un Celtic, molt ben tancat en defensa. Els blaugrana, però, van dominar durant tot el matx i ja en el primer minut Gerard va estar a punt d'obrir el marcador. El Celtic, que no va crear perill en quasi tot el partit, es va dedicar a defensar-se i el Barça a intentar batre la porteria de Marshal. Ja a la segona part els blaugrana van augmentar el nivell però sense èxit. L'entrada d'Overmars i Sergio Garcia els va donar més força, però ahir el Barça, sense Saviola ni Kluivert, no va ser capaç d'aconseguir marcar. El Celtic, amb l'1 a 0 de l'anada, s'emportava un empat suficient per passar als quarts de final.